Citat-Ernest-Hemingway.pngCitat-Henry-David-Thoreau.pngCitate-Victor-Hugo.pngcitate-celebre-sigmund-freud-despre-viata_e5ae7478.pngcitate-celebre-sigmund-freud-despre-viata_e5ae74781dabfc1.pngi1.pngi10.pngi11.pngi12.pngi13.pngi14.pngi15.pngi16.pngi17.pngi18.pngi19.pngi2.pngi20.pngi3.pngi4.pngi5.pngi6.pngi7.pngi8.pngi9.png

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Pentru a putea oferi fiecărui client servicii psihologice de calitate, cu maximum de profesionalism și eficiență, lucrez doar pe bază de programare și cu un număr limitat de persoane în fiecare zi.
Programările le fac personal, la numărul de telefon 0723 008 032 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Din cauza programului meu de lucru, deseori nu sunt disponibilă imediat și nu răspund la telefon în timpul ședințelor, când sunt cu un alt client. Voi face tot posibilul să vă resun sau să răspund la telefonul dumneavoastră în câteva ore (cu excepția weekendului, a sărbătorilor și a zilelor foarte încărcate).

Când vorbim pentru prima dată la telefon, vă voi întreba următoarele:
- Care este problema pentru care solicitați un consult?
- Sunați pentru dumneavoastră sau pentru altcineva? Este de acord acea persoană să vină?
- Doriți să mă întrebați ceva despre specializările mele, modul în care vă pot ajuta în rezolvarea problemei dumnevoastră

De asemenea, vă voi oferi următoarele informații:
- zilele și orele disponibile pentru programări
- costul și durata ședinței
- dacă nu reușiți să ajungeți la ora și data stabilită, puteți anula sau reprograma ședința cel târziu cu o zi înainte

Un produs halmajan.ro